εορτασμός 17ης Νοεμβρίου


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αφανείς ήρωες σε κάθε σχολική εκδήλωση στη ρύθμιση του ήχου και την εγκατάσταση υπολογιστών και προβολέα, Βασίλης Παπανικολάου και Μάριος Τζόρβας.

 

Εκλογές 15μελούς

Έγιναν οι εκλογές του 15 μελούς συμβουλίου με ηλεκτρονική διαδικασία, χωρίς παρακώλυση  ή διακοπή των μαθημάτων.  Οι υποψήφιοι  είχαν στη διάθεσή τους τον ειδικά διαμορφωμένο ιστοχώρο  e-kloges για την παρουσίασή τους  (προσβάσιμος μόνο από την κοινότητα του σχολείου μας) και μια διδακτική ώρα για την ζωντανή παρουσίασή τους   στο αίθριο του σχολείου.

αποτελέσματα των εκλογών

Ανανεωνόμαστε!

Οι χώροι της διεύθυνσης, η αίθουσα μουσικής και ο χώρος φύλαξης βιβλίων μετά την ανανέωσή τους:

 

Συνάντηση γονέων της Α’ τάξης

Πιστοί στο ραντεβού μας το απόγευμα της Τετάρτης  της 3ης Οκτωβρίου.   Με τους γονείς των  καινούργιων μας μαθητών  της Α’ τάξης. Σας ευχαριστούμε για την ένθερμη  συμμετοχή σας. Μπορεί να μην λύσαμε όλες σας τις απορίες,  αλλά τώρα γνωρίζετε ότι μαζί,  μπορούμε περισσότερα.

Διαδικτυακό παιχνίδι medics

Το σχολείο μας πήρε μέρος στο Διαδικτυακό Πανευρωπαϊκό παιχνίδι MEDICS που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Salento (Italy). Θέμα διαγωνισμού ήταν η Διαχείριση και Προστασία Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, με συντονιστή για την Ελλάδα το ΕΛΚΕΘΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ) και τη θερμή υποστήριξη της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων Β΄ Αθήνας κας Πετρίδου Βαρβάρας.

Η ομάδα μας BEEZ  κατέκτησε τη δεύτερη θέση (Senior Category), ανάμεσα σε 19 σχολεία από την Ευρώπη. Συντονιστές της δράσης ήταν οι εκπαιδευτικοί : Σπυριδάκη Ευαγγελία, Κεραμιώτης Αρτέμιος και Ροπόκη Ευσταθία.

Εκδρομή στην Κρήτη

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος:  ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ “Από το Δουκάτο των Αθηνών στην Ενετική Κρήτη” οι μαθητές επισκέφτηκαν και περιηγήθηκαν  στο Ηράκλειο, Χανιά , Ρέθυμνο προκειμένου να αντιληφθούν την ενετική παρουσία στο νησί. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Ηρακλείου  την Κνωσό,και τη Μονή Αρκαδίου. Γνώρισαν τη δράση του μεγάλου πολιτικού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Θέρισο και στη Χαλέπα. Απόλαυσαν το περιβάλλον στη λίμνη Κουρνά.  Διασκέδασαν και χάρηκαν στην τετραήμερη σχολική εκδρομή τους.

Περισσότερες φωτογραφίες