Εγγραφές – Μετεγγραφές: Συχνές ερωτήσεις

Εγγραφές – Μετεγγραφές:

Ποιοι μαθητές εγγράφονται στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων;

Θέλω να πάρω το παιδί μου από το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων και να το γράψω σε άλλο σχολείο. 

Το παιδί μου πηγαίνει σε άλλο σχολείο και θέλω να το γράψω στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

Ποιοι μαθητές εγγράφονται στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων; Όσοι μαθητές αποφοίτησαν από το 1ο ή 4ο Δημοτικό Μελισσίων εγγράφονται αυτόματα στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων. Επίσης, όσοι διαμένουν στην περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Θεμιστοκλέους – Πόρου – Ύδρας – Ζαΐμη – Λ. Πηγής – 25ης Μαρτίου – Κιλκίς – Σαρανταπόρου – Αγ. Σαράντα και μέχρι τα όρια του Δήμου Βριλησσίων  εγγράφονται στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων. 

Δείτε επίσης: Αναζήτηση σχολείου με την ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας σας


Δείτε την Περιοχή του 1ου Γυμνασίου Μελισσίων σε μεγαλύτερο χάρτη

Θέλω να πάρω το παιδί μου από το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων και να το γράψω σε άλλο σχολείο. Το Σεπτέμβριο, ο κηδεμόνας του μαθητού, εφόσον πληρούνται  οι προϋποθέσεις μετεγγραφής, πρέπει να προσκομίσει στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων βεβαίωση από το νέο σχολείο ότι δέχεται τον μαθητή να φοιτήσει σε αυτό. Με την προσκόμιση της βεβαίωσης αυτής, ο μαθητής διαγράφεται από το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων και όλα τα σχετικά έγγραφα προωθούνται υπηρεσιακά στο νέο σχολείο. 

Το παιδί μου πηγαίνει σε άλλο σχολείο και θέλω να το γράψω στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων. Το Σεπτέμβριο ο κηδεμόνας του μαθητού πρέπει να έρθει στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων και να πάρει βεβαίωση ότι το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων δέχεται τον μαθητή. Τη βεβαίωση αυτή θα προσκομίσει στο παλαιό σχολείο έτσι ώστε ο μαθητής να διαγραφεί και να προωθηθούν όλα τα σχετικά έγγραφα στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων.