Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας, στο άξονα Διατροφή και Υγεία, οι μαθητές Α’ τάξης ετοίμασαν 240 μερίδες φρουτοσαλάτας για όλο το σχολείο, μια τεράστια σαλάτα λαχανικών, και κέρασαν βυσσινάδες… Ενημερώθηκαν από τον διακεκριμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου για θέματα υγιεινής διατροφής. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή ήταν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τους σχολείου μας που μας προμήθευσε τα υλικά για τις σαλάτες και τις βυσσινάδες αλλά και ο μπαμπάς της Φαιης που μας προσέφερε χυμούς. Την οργάνωση της δράσης ανέλαβαν οι καθηγήτριες Σπυριδάκη Ευαγγελία, Καρυωτάκη Μαρία και Ζωγοπούλου Τάνια.